Rolmarathon
In 2017 organiseerde KOLV Rumbeke voor de 19de opeenvolgende keer een grote Rolmarathon tijdens het 2de kermisweekend op het Kerkplein te Rumbeke. Onze activiteit is eenvoudig, doch enorm zwaar : 50 minuten zweten op 4 koersfietsen op rollen met max. 8 deelnemers.

(Jeugd)-Verenigingen, sport- en wielerclubs of een bende vrienden wagen zich elk jaar aan dit afmattend sportevenement. Sedert de invoer van de KSA Kids Run in 2015 hebben we nog plaats voor 16 ploegen, 7 op zaterdag en 9 op zondag. De finale bestond dit jaar uit De Baroudeurs, Sportline Bikers en de winnaars van 2016 Weezer. Het waren de Baroudeurs die met de overwinning aan de haal gingen, na hun 3de plaats in 2016. De Ronnierijders haalden een mooie 2e plaats, na reeds 3 eerdere TOP 5 plaatsen. Sportline Bikers zakken dit jaar opnieuw 1 plaatsje en gaan van 2 naar 3. In 2015 wonnen ze nog de Rolmarathon

Het was opnieuw een fantastische editie, ook mede dankzij het grote LED-scherm dat de tussentijden en geschatte eindsafstand telkens live en in het groot aan het publiek toonde. Indien interesse om ook deel te nemen aan dit Rumbeeks evenement, stuur gerust een mail naar ksarolmarathon@gmail.com.
Resultaten 2017